Εφαρμογές, λύσεις: Γραφεία.

Το σύγχρονο κτίριο γραφείων έχει απαιτήσεις για να είναι αποδοτικό.

Solutions_Office

Η τεχνολογία είναι αόρατη, έξυπνη, εύκολη στη χρήση.

Στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο με τους γρήγορους ρυθμούς, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα είναι απαραίτητες για την επιτυχία κάθε εταιρείας.
Ένας τρόπος στην κατεύθυνση αυτή είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή αυτοματισμών και η υιοθέτηση smart IoT τεχνολογιών.

Φτιάξτε το ιδανικό κλίμα για τους εργαζομένους.

Πόσο σημαντικό είναι όταν δουλεύουμε να αισθανόμαστε χαλαροί?
Πόσες φορές έχουμε αισθανθεί την ατμόσφαιρα αποπνικτική, μας έφερε δυσαρέσκεια ή ακόμα & πονοκέφαλο?
Από τα παραπάνω ερωτήματα γίνεται αντιληπτό πως σε καταστήματα και γραφεία τα επίπεδα θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτισμού, αερισμού μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στον χώρο εργασίας και φυσικά στην παραγωγικότητα των εργαζομένων.
Μέσω αυτοματισμών και συστημάτων της εταιρείας μας, η εποπτεία και ο έλεγχος  των συστημάτων που είναι υπεύθυνα για τις συνθήκες στον χώρο γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Οι εργαζόμενοι θα έχουν ένα ευχάριστο & άνετο περιβάλλον άξιο του ονόματος που θέλουμε για την εταιρεία.

Solutions_Smart_Office
Solutions_Smart_Office

Η επιχείρηση με αφορμή τον καιρό της πανδημίας.

Με αφορμή την πρόσφατη πανδημία, έγινε περισσότερο από αντιληπτό στον καθένα μας το πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ένα υγιές περιβάλλον για εμάς και για τους γύρω μας.
Η παραπάνω σκέψη δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τα κατάλληλα «εργαλεία». Ένα σύνολο από αισθητήρες μετρούν την ποιότητα του αέρα στον χώρο μας, όπως είναι τα επίπεδα CO2, VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις), PM (σωματιδιακή ύλη) κ.λπ.
Μαζί με τις κατάλληλες μονάδες ελέγχου δημιουργούμε ένα σύστημα με το οποίο κερδίζουμε σε αποδοτικότητα αλλά και σε εξοικονόμηση.

Η εξοικονόμηση στο επίκεντρο.

Η άσκοπη σπατάλη ενέργειας είναι απαγορευτική για την βιωσιμότητα της επιχείρησης αλλά και φυσικά για το περιβάλλον.
Είναι απαραίτητο να μειώσω τις ενεργειακές δαπάνες. Πως γίνεται όμως αυτό?
Σαν πρώτη σκέψη δεν γίνεται να μην γνωρίζω τι καταναλώνει η εγκατάσταση, ούτε να αφήνω να δουλεύουν ανεξάρτητα ενεργοβόρες συσκευές π.χ. κλιματιστικές μονάδες. Πολύ εύκολα μέσω έξυπνων μετρητών μπορούμε να έχουμε όλα τα δεδομένα της ηλεκτρικής μας εγκατάστασης σε γραφήματα στον χρόνο. Απο εκεί και πέρα ο δρόμος είναι εύκολος μέσω αυτοματισμών.
Κεντρική οθόνη θα μας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Κάποιο απλό πλήκτρο άφιξης θα φροντίσει οι χώροι της εταιρείας να ξυπνήσουν το πρωί. Το αντίστοιχο πλήκτρο αποχώρησης κάθε φορά θα φροντίσει να απομονώσει όλο το φωτισμό, να κλείσει κλιματιστικά αλλά και όλες τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται, να ασφαλίσει τους χώρους. Κάθε φορά.
Εκτός της εξοικονόμησης που θα έχω θα ελευθερωθεί χρόνος στο προσωπικό και το κυριότερο θα είμαι σίγουρος πως όλα βαίνουν ομαλά. Εάν κάτι χρειάζεται προσοχή θα ενημερωθώ άμεσα χωρίς το πρόβλημα να περάσει απαρατήρητο.

energy_efficiency
Είναι ανώφελο να έχω συνεχή ανανέωση νωπού αέρα (χρεώνομαι κλιματισμό φρέσκου) χωρίς στην πραγματικότητα να τον χρει΄άζομαι γιατί οι 4 απο τους 5 εργαζόμενους είναι σε meeting ή σε lunch break. Το αντίστοιχο σε open space διατάξεις γραφείων η συνεχής ανάλυση της ποιότητας αέρα φέρει μεταβαλλόμενη απόρριψη του αέρα και όχι κατ’ ανάγκη 100% εξαερισμό.
Η αίθουσα συσκέψεων θα ενεργοποιηθεί όταν ανιχνευθεί παρουσία & η θερμοκρασία θα ανέβει στο eco απο το standard σε λίγα λεπτά. Δεν είναι ανάγκη όλη την ημέρα να έχουμε φωτισμό, κλιματισμό σε αυτό τον χώρο, η συντήρηση αρκεί και αποδίδει πολλά οφέλη.
Μήπως ξεχνώ τα φώτα ανοιχτά? Ο ανιχνευτής παρουσίας θα φροντίσει να τα χαμηλώσει όταν απουσιάζω.

Οι ειδικοί στον Κτιριακό Αυτοματισμό.

Ασχολούμαστε 30 χρόνια με διατάξεις αυτοματισμών.
horos knx partner Logo MDT Technologies Logo QbusLogo DEOS AG Logo Circutor
Επικοινωνήστε μαζί μας για προτάσεις, συζήτηση, αξιολόγηση, προσφορά.
Μετά από την λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και των λειτουργειών που επιθυμείτε, αφήστε το επάνω μας.
Θα γίνει πραγματικότητα με την εγγύηση αξιοπιστίας & υποστήριξης έργου από την εταιρεία μας.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς εκπλήξεις.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο μέλλον θα υπάρχει πάντα υποστήριξη και φυσικά άμεση απόκριση.