Εφαρμογές, λύσεις: Ξενοδοχεία.

Στον κλάδο της φιλοξενίας, η ικανοποίηση των πελατών είναι υψίστης σημασίας.

horos_Smart_hotel

Η τεχνολογία είναι αόρατη, έξυπνη, εύκολη στη χρήση.

Μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο εάν ο επισκέπτης θα έχει μια θετική εμπειρία.
Μπορούμε να εφαρμόσουμε συστήματα αυτοματισμού σε διάφορους τομείς του κύκλου εργασιών ενός ξενοδοχείου, από τη διαχείριση των δωματίων, του περιβάλλοντος χώρου, έως τις λειτουργίες στο back-of-house ώστε να αναβαθμίσω την εμπειρία των επισκεπτών.

Χαρίστε εμπειρίες στους πελάτες.

Η εμπειρία του επισκέπτη στο κατάλυμα θα πρέπει να ξεκινάει από την είσοδο στο χώρο. Αυτό με την χρήση αυτοματισμών το επιτυγχάνω πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας καρτοδέκτη, RFID, ανιχνευτές κίνησης, παρουσίας, αισθητήρες.
Τρέχουν τα προγραμματισμένα σενάρια και οι εντολές όπου θα ενεργοποιούνται απαλά τα φώτα, κλιματισμός ή όποια στοιχεία θα κάνουν την διαφορά & θα χαρίσουν το αίσθημα καλωσορίσματος.
Οι διακόπτες στον χώρο αλλά & δίπλα σε κρεβάτι πρέπει να είναι απλής λειτουργίας αλλά έξυπνων δυνατοτήτων που θα μπορούν να χαρίσουν στον πελάτη πλήρη έλεγχο να δημιουργήσει το περιβάλλον χαλάρωσης που επιθυμεί.

horos_Smart_hotel_room
horos_Smart_hotel_control

Ο έλεγχος του ξενοδοχείου βρίσκεται στο χέρι μας.

Πόσο βολικό θα ήταν να έχω τον πλήρη έλεγχο του ξενοδοχείου σε μία οθόνη στην Reception ή ακόμα και κρίσιμες ειδοποιήσεις άμεσα με SMS/emails στο κινητό μου? Αυτό πλέον είναι αυτονόητο στο Smart Hotel και πραγματοποιείται μέσα από τους αυτοματισμούς και τις έξυπνες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.
Ολες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα δωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Μπορώ να δω, να επέμβω, να διαμορφώσω τις συνθήκες που επικρατούν στους κοινόχρηστους χώρους, σε κάθε δωμάτιο, θερμοκρασία πισίνας, boiler για ΖΝΧ. Μπορώ να έχω άμεσα την πληροφορία make up my room, do not disturb, panic button, room service.
Ολα αυτά είναι εύκολα πραγματοποιήσιμα και το σημαντικότερο χωρίς την ανάγκη επιπλέον καλωδίων & με δυνατότητες επέκτασης, αλλαγών, τροποποιήσεων.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα δωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο.

Η εξοικονόμηση στο επίκεντρο.

Στο Ξενοδοχείο η άσκοπη σπατάλη ενέργειας είναι απαγορευτική για την βιωσιμότητα της επιχείρησης αλλά και φυσικά για το περιβάλλον.
Σαν πρώτη σκέψη δεν γίνεται να μην γνωρίζω τι καταναλώνει η εγκατάσταση, ούτε να αφήνω να δουλεύουν ανεξάρτητα ενεργοβόρες συσκευές π.χ. κλιματιστικές μονάδες, αντλίες, κυκλοφορητές.
Με τον κατάλληλο έλεγχο μπορώ άνετα να έχω σαφώς οικονομικότερα αποτελέσματα αλλά και τις ιδανικές συνθήκες στους χώρους του Ξενοδοχείου.
Διάφορες επαναλαμβανόμενες κινήσεις όπως έναυση εξωτερικού φωτισμού το σούρουπο, διαμόρφωση ανάλογα με την πρόοδο της νύχτας, αυτόματη ρύθμιση παραγωγής ΖΝΧ ανάλογα με ηλιοφάνεια και κατανάλωση απο χρήστες, ρύθμιση αντλιών, κυκλοφορητών μπορούν να δώσουν άριστα αποτελέσματα.
Αυτά εκτός της εξοικονόμησης που θα φέρουν θα ελευθερώσουν χρόνο στο προσωπικό και το κυριότερο θα είμαι σίγουρος πως όλα βαίνουν ομαλά. Εάν κάτι χρειάζεται προσοχή θα ενημερωθώ άμεσα χωρίς το πρόβλημα να περάσει απαρατήρητο.

energy_efficiency

Οι ειδικοί στον Κτιριακό Αυτοματισμό.

Ασχολούμαστε 30 χρόνια με διατάξεις αυτοματισμών.
horos knx partner Logo MDT Technologies Logo QbusLogo DEOS AG Logo Circutor
Επικοινωνήστε μαζί μας για προτάσεις, συζήτηση, αξιολόγηση, προσφορά.
Μετά από την λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και των λειτουργειών που επιθυμείτε, αφήστε το επάνω μας.
Θα γίνει πραγματικότητα με την εγγύηση αξιοπιστίας & υποστήριξης έργου από την εταιρεία μας.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς εκπλήξεις.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο μέλλον θα υπάρχει πάντα υποστήριξη και φυσικά άμεση απόκριση.