Η Εταιρεία Αντικείμενο Συστήματα Αυτοματισμού Τα Εργα μας Επικοινωνία
Deos AG ΚΝΧ MDT Circutor iLight Greengate
Qbus Cherry-ZF EAE busbars Woertz Wibeee
KNX installations

Συστήματα κτιριακών αυτοματισμών (έξυπνου κτιρίου, έξυπνου σπιτιου, μετρητικά συστήματα ενέργειας, ροηφόρων αγωγών bus bar, bus duct) τα οποία προμηθεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και υποστηρίζονται απο την εταιρεία μας.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς ...εκπλήξεις.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο μέλλον θα υπάρχει πάντα υποστήριξη και φυσικά ...άμεση απόκριση.


Οι διακόπτες SwitchBee δεν απαιτούν τροποποίηση καλωδίωσης σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις.
ΔΕΝ χρειάζεται ουδέτερο για να δουλέψει, απλή αντικατάσταση διακοπτών με διακόπτες SwitchBee.
Αυτό ήταν!! Μετατρέψατε το σπίτι σας σε "έξυπνο".

Ολα τα ρολά επάνω/κάτω, σενάρια, dimmers, χρονοδιακόπτες, έλεγχος απο www :
Ολα είναι διαθέσιμα & με τιμή ενός απλού συμβατικού διακόπτη dimmer...
Exclusive Distributor in Greece.
www.switchbee.gr

www.deos.com.gr
Deos AG, Germany
Συστήματα BMS - BACnet
Exclusive Distributor in Greece
www.deos.com.gr
www.mdt-knx.gr
MDT Technologies, Germany
Instabus, KNX, EIB
Official Distributor in Greece
www.mdt-knx.gr
www.circutor.gr
Circutor, Spain
Μετρητικά συστήματα ενέργειας
Exclusive Distributor (EMS) in Greece
www.circutor.gr

www.qbus.gr
Qbus, GE, Belgium
Συστήματα Αυτοματισμών Κτιρίων
Exclusive Distributor in Greece
www.qbus.gr
www.greengate.com.gr
Greengate, England
Διαχείριση Ενέργειας & έλεγχος Φωτισμού
Exclusive Distributor in Greece
www.greengate.com.gr
www.ilight.com.gr
iLight, England
Σύστηματα Αρχιτεκτονικού Φωτισμού
Exclusive Distributor in Greece
www.ilight.com.gr
S+S
SplusS
Advanced sensors for measurement and control
Exclusive Distributor in Greece

www.cjcsystems.gr
CJC, Belgium
Premium Knx Switches
Exclusive Distributor in Greece
EAE bus bars, bus ducts
EAE busbars
Ροηφόροι Αγωγοί (Busbars)
Exclusive Distributor in Greece
Woertz cables
Woertz, Swiss
Καλώδια έξυπνης διανομής
Exclusive Distributor in Greece
Lithoss
Lithoss, Belgium
Premium Knx Switches
Authorized Distributor in Greece

KNX Partner from 2001
EIB Instabus
Οι ειδικοί στους αυτοματισμούς πάντα δίπλα σας με άμεση απόκριση.
Πιστοποιημένοι knx Partners

Διακόπτης RF-KNX
4-πλήκτρα 6-εντολές χωρίς ρεύμα / καλώδιο / μπαταρία !!!
Exclusive Distributor in Greece

wibeee
Επανάσταση στην μέτρηση & διαχείριση της ηλεκτρικής κατανάλωσης.
Σε free Cloud μέσω iPad, android, smartphones, PC, με πλήρη ανάλυση on-line & γραφήματα €/V/A/W ηλεκτρικής ενέργειας.
Exclusive Distributor in Greece
www.wibeee.gr
UBIE
Ubie: a KNX server & IOT device on Cloud!
Ubie links your KNX system (and Internet of Things devices) giving you a full CLOUD interface.
Exclusive Distributor in Greece
www.ubie.gr

Εξυπνο κτίριο, έξυπνο σπίτι.
Λίγα λόγια, τί είναι, τι κάνει.

Η τεχνολογία του μέλλοντος είναι αόρατη, έξυπνη, εύκολη στη χρήση.

Αν νομίζετε ότι είναι μακριά ακόμα ο καιρός που θα ξυπνάμε το πρωϊ και μαζί μας θα ξυπνάει και το σπίτι μας, κάνετε λάθος.

Είναι η καθημερινότητα στα "έξυπνα σπίτια".

Οι ιδιοκτήτες τους αυτόματα, με το πάτημα ενός κουμπιού ή με επιλογή απο μια οθόνη αφής, είναι σε θέση να ρυθμίσουν, προγραμματίσουν, πολλές απο τις λειτουργίες του σπιτιού, ενώ οι ίδιοι κάθονται ή ...είναι χιλιόμετρα μακριά στο ξενοδοχείο των διακοπών τους.
Με την κατάλληλη χρήση αυτοματισμών, οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια, να δυσκολέψουν τη ζωή των επίδοξων διαρρηκτών (π.χ. κλείνοντας όλα τα ρολλά με ταυτόχρονη γενική φωταψία), να ανάψουν τον θερμοσίφωνα ή την θέρμανση στέλνοντας μήνυμα απο το κινητό τους ή να ποτίσουν τον κήπο τους ενώ λείπουν διακοπές.

... αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.

Τα έξυπνα σπίτια μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες όπως να ρυθμίσουν αυτόματα την εσωτερική θερμοκρασία τους, (με ηλεκτρονικούς διακόπτες), να ανεβάσουν μόνα τους τις τέντες (πχ για να μην καταστραφούν απο τον αέρα) να προσομειώσουν κίνηση ανοιγοκλείνοντας τα φώτα και τα ρολά (αποθαρρύνοντας τους διαρρήκτες κατά την απουσία μας), ή απλά να ενημερώσουν τον ιδιοκτήτη για την κατάσταση της κατοικίας μέσω internet (θερμοκρασία, ηλιοφάνεια, βροχή, αέρας, αποθέματα νερού, πετρελαίου, κατάσταση ρολών, τεντών, εξόδων, κάμερες, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε).

Σε σπίτια με αυτοματισμούς λειτουργούν μεταξύ άλλων ανιχνευτές κίνησης, καπνού, βροχής, ανέμου και πλημμυρών που τους επιτρέπουν να λαμβάνουν "πρωτοβουλία" ανάλογα με τα σενάρια ενεργειών στα οποία έχουν προγραμματιστεί να εκτελούν.
Ταυτόχρονα μπορούν να προγραμματίσουν τις λειτουργίες του κτιρίου με τέτοιο τρόπο που σε συνδυασμό με τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του κτιρίου να εξοικονομήσουν ενέργεια ή να βελτιώσουν την άνεση ζωής που αυτό τους παρέχει.

Έξυπνο και απλό είναι ...

 • Απλο είναι απο το τηλέφωνο μου, απο το laptop, απο το γραφείο, τις διακόπές να βλέπω & ελέγχω τα πάντα στο σπίτι μου, φώτα, ρολά, θερμοκρασία, πότισμα, χωρίς περιορισμό.
 • Έξυπνο είναι να θέλουμε να αποχωρήσουμε από το σπίτι και με ένα "click" να κλείνουμε όλα τα φώτα, ρολά, κουζίνα, θερμοσίφωνα, νερά, να τοποθετείται στο antifreeze η θέρμανση, να ενεργοποιείται η προσομοίωση κατοικίας (δεν θα ξαναχρειαστεί να αναρρωτηθούμε μέσα στο αμάξι αν κλείσαμε τα ρολά του υπνοδωματίου ...)
 • Έξυπνο είναι να ξυπνάω το πρωί και με ένα "click" να ανοίγω όλα τα ρολά (όλου του κτιρίου εκτός των άλλων υπνοδωματίων), να απασφαλίζονται οι εξωτερικές πόρτες, κτλ. Απλώς θα ξυπνώ και το σύστημα θα ξυπνά και το σπίτι...
 • Έξυπνο είναι όταν λείπω από την κατοικία να στέλνω sms από το κινητό μου για να ανάψει η θέρμανση, να ποτιστούν τα φυτά ή απλώς για να φωτιστεί ο διάδρομος άμεσα και να ανοίξει η γκαραζόπορτα αυτόματα όταν θα φτάσω από έξω με το αυτοκίνητό μου!
 • Απλό είναι μέσω της ασύρματης οθόνης να επιλέξω την μουσική που επιθυμώ στο υπνοδωμάτιο ενώ τα παιδιά έχουν τον ραδιοφωνικό σταθμό της επιλογής τους να παίζει, και ενώ η σύζυγος ακούει ραδιόφωνο στο καθιστικό.
 • Απλό είναι το σύστημα αυτόματα να με ειδοποιεί με ένα sms όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης (ενεργοποίηση συναγερμού, ύπαρξη καπνού, πλημμύρας, διακοπή ρεύματος) ή απλώς να με ειδοποιεί όταν τα αποθέματα πετρελαίου είναι σε οριακό σημείο!!! Ακόμα μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες όπως σε πλημμύρα να διακόψει το νερό, σε φωτιά το ρεύμα σε παραβίαση να αναβοσβήνει όλα τα φώτα της κατοικίας (εσωτερικά - εξωτερικά).
 • Έξυπνο είναι να ενσωματώσουμε την ηλιακή θέρμανση στο σύστημα έτσι ώστε μόνο του να πραγματοποιεί τις κινήσεις αυτές που θα αποδίδουν τα βέλτιστα θερμικά οφέλη χωρίς να κουνάμε το δακτυλάκι μας. Θα ενεργεί για πάντα, απο μόνο του και μόνο αν υπάρξει δυσλειτουργεία θα μας ενημερώσει...
 • Απλό είναι το βράδυ την ώρα που πηγαίνουμε για ύπνο με ένα "click" να κλείνω όλα τα ρολά της κατοικίας, να ασφαλίζω τις εισόδους, να ενεργοποιώ συναγερμό, να θέτω την θέρμανση στους χώρους διαβίωσης (σαλόνι - κουζίνα - υπόγειο) σε "low-17°C" και μετά από 10 λεπτά όταν θα έχω φτάσει στο υπνοδωμάτιο να κλείνει και τα υπόλοιπα φώτα που έχω αφήσει ανοιχτά στο ισόγειο, υπόγειο, διαδρόμους. Έτσι απλά, χωρίς κόπο.
 • Έξυπνο αλλά και απλό είναι κατά την διάρκεια της νύχτας τα φώτα στους διαδρόμους ή λουτρά να ανάβουν αυτόματα καθώς κινούμαστε.
 • Απλό είναι το σύστημα αυτόματα να ανάβει τα φώτα περιβάλλοντος χώρου όταν η φωτομετρία θα δείχνει σούρουπο, να τα κλείνει όταν ξημερώνει, να ανεβάζει τις τέντες όταν υπάρχει φόβος ο άνεμος να τις καταστρέψει.
 • Έξυπνο είναι όταν κατά την διάρκεια της νύχτας αντιληφθώ ύποπτους θορύβους να μπορώ να κάνω φωταψία σε ολόκληρη την ιδιοκτησία με ένα "click" πάνω από το προσκέφαλο του κρεβατιού μου, ή ακόμα και να ενεργοποιήσω και διάφορα σενάρια πανικού (π.χ. άμεση εγγραφή καμερών, ενεργοποίηση κρυφής κλήσης κινητής σε συγγενή).
 • Έξυπνο και οικονομικό είναι το σύστημα να παρέχει θέρμανση την νύχτα μόνο στα υπνοδωμάτια (ηλεκτρονικά ελεγχόμενη με sensors ανα δωμάτιο) ενώ η υπόλοιπη κατοικία να παραμένει στην ζώνη διατήρησης θερμοκρασίας. Το ανάποδο μπορεί να προγραμματιστεί κατά την διάρκεια της ημέρας. Σε υπολογισμούς ήδη εγκατεστημένων συστημάτων μας -μόνο απο αυτό τον παράγοντα- υπάρχει απόσβεση κοστολογίου σε 2-4 έτη!!!
 • Απλό είναι να δημιουργήσω τα δικά μου "σενάρια" κατοικίας και με την οθόνη αφής ή κάποιο διακόπτη το σύστημα να πραγματοποιεί οποιαδήποτε συνδυασμό, αλληλουχία ενεργειών επιθυμώ (μπορω να μεταβώ απο το σαλόνι στην τραπεζαρία με τους καλεσμένους μου -όταν θα είναι έτοιμο το δείπνο- με σταδιακό up/down dimming στους χώρους αυτούς).
 • Έξυπνο είναι αν αλλάξω γνώμη (μετά από 1 εβδομάδα/μήνα/χρόνο) και επιθυμώ κάποιο άλλο σενάριο ή λειτουργία, ...απλώς σε 30' της ώρας προγραμματίζεται το σύστημα χωρίς καμία άλλη επέμβαση.

  Έξυπνο και απλό είναι αν θελήσω κάποια επέκταση του συστήματος να έχω την δυνατότητα να την πραγματοποιήσω χωρίς οδυνηρές ηλεκτρολογικές "επεμβάσεις" απλώς επαυξάνω το σύστημα στον ηλεκτρολογικό πίνακα της κατοικίας και προγραμματίζω !!!

  Ολα τα ανωτέρω δεν σημαίνουν κατ' ανάγκη αύξηση του προυπολογισμού εγκατάστασης, αντίθετα σε νέα κτίρια μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε συμπίεση κοστολογίου.
  Σε περιπτώσεις το κοστολόγιο μπορεί να περιοριστεί σε αυτό της κατασκευής μίας συνήθης κουζίνας.
  Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε το γεγονός πως στην εταιρεία μας γίνεται επιλογή, με βάση την καλλίτερη ποιότητα, τα πιο ολοκληρωμένα driver, και φυσικά την βέλτιστη τιμή, παραδίδοντας σε κάθε πελάτη απαραίτητα το πρόγραμμα του συστήματος.

  Ανήκει πλέον στο παρελθόν η συμβατική ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε τον έλεγχο του σπιτιού μας ο τρόπος που μέχρι τώρα βιώναμε την καθημερινότητα μας.


  Η εταιρεία έχει προμηθεύσει και υλοποιήσει εγκαταστάσεις πολυτελών κατοικών, κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.
  Μετά απο την λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και των λειτουργειών που επιθυμείτε, αφήστε το επάνω μας.
  Θα γίνει πραγματικότητα με την εγγύηση αξιοπιστίας & υποστήριξης έργου απο την εταιρεία μας.
  Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς ...εκπλήξεις.
  Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο μέλλον θα υπάρχει πάντα υποστήριξη και φυσικά ...άμεση απόκριση.