Η Εταιρεία Διαχείριση Ενέργειας Εφαρμογές Προϊόντα Επικοινωνία
Μετρητές μετώπης Μετρητές ράγας Ενεργειακός server Software
Μέτρηση ρευμάτων διαρροής Αισθητήρια Δημοτικός φωτισμός Σταθμοί φόρτισης
Wibeee Φορητός Αναλυτής MYeBOX

Τι είναι το Wibeee ?


Είναι ένας αναλυτής/καταγραφικό κατανάλωσης (μονοφασικό ή τριφασικό αναλόγως τι θέλουμε), που κουμπώνει επάνω στις κοινές ηλεκτρολογικές ασφάλειες στον ηλ/κο πίνακα μετρώντας το ρεύμα που "περνάει" απο αυτές.
Voila, απλά τοποθετώντας στο στην κεντρική ασφάλεια ξέρουμε τι ρεύμα καταναλώνει το κτίριο. Χρησιμοποιώντας ακόμα ένα wibeee, μπορούμε να δούμε τι καταναλώνει πχ. η αντλία θερμότητας...

Το wibeee χρησιμοποιεί το Wi-Fi του κτιρίου σας για την σύνδεση στο internet με σκοπό την αποστολή των στοιχείων κατανάλωσης που καταγράφει στο δωρεάν cloud της Circutor.
Μόλις συνδεθεί στο Wi-Fi, μπορείτε να έχετε πρόσβαση (χρησιμοποιώντας smartphone, tablet, iPad, iPhone, PC) στα στιγμιαία δεδομένα κατανάλωσης (€ EURO-Ρεύμα(Α)-Τάση(V)-Hz-Kw-Kwh-PF-VArC-VArLh) σε πραγματικό χρόνο ή/και να συγκρίνετε καταναλώσεις μεταξύ 2 ή περισσοτέρων Wibeee's (ανεξάρτητα που έχουν τοποθετηθεί, στο ίδιο κτίριο ή σε άλλη πόλη) ή/και να συγκρίνετε καταναλώσεις τρέχοντος-περασμένου μήνα ή/και να δείτε πόσα € σας κόστισε η ηλεκτρική ενέργεια πχ. τον περασμένο μήνα !!!

Ολα αυτά, απλά, χωρίς να κάνουμε οποιουδήποτε είδους set-up σε Η/Υ, servers, cloud μέσα απο ένα απλό περιβάλλον ιστοσελίδας στο wibeee.circutor.com !!! Το μόνο που πρέπει να καταχωρήσουμε είναι η τιμή της kwh που μας χρεώνει ο πάροχος μας (πχ. ΔΕΗ).

Τα παραπάνω βοηθούν στην κατανόηση της χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Σας βοηθά να ανιχνεύσετε τυχόν προβληματικά σημεία, καταναλώσεις όπου η ενέργεια δεν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά, υπάρχουν σπατάλες (πχ. λείπω και υπάρχει κατανάλωση, γιατί?) είναι αναίτια μεγάλη ή υπάρχει διαφοροποίηση μέσα στον χρόνο (π.χ. γιατί αυτό τον μήνα είχα 25% αύξηση?).

Εν ολίγοις, το Wibeee είναι το ιδανικό εργαλείο για να δείτε πως θα κάνετε τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σας αποδοτικές, να περικόψετε την σπατάλη ενέργειας, επιτέλους να αναλάβετε τον έλεγχο και να αποφασίσετε πού/πως δαπανάτε τα χρήματά σας.


Ετήσια ανάλυση συμπεριφοράς κτιρίου (Κόστος & Ampers).
Παρατηρούμε αριστερά : Στον εσωτερικό κύκλο παρατηρώ περασμένο μήνα, στον εξωτερικό τρέχων, με έντονο χρώμα κατανάλωση τρέχοντος με ασθενές πρόβλεψη.
Επίσης σε αριθμούς : Κατανάλωση Kwh, κόστος €, Co2.
Τρέχον μήνας, προηγούμενος μήνας, πρόβλεψη τρέχοντος μήνα & στόχο (target) που έχουμε θέσει.

Έλεγχος στην παλάμη του χεριού σας.
1. Απλή Εγκατάσταση, ένα click.
2. Παρατηρείς κατανάλωση.
3. Αλλάζεις συνήθειες, κάνεις μετατροπές.
4. Εξοικονομείς έως και 40%.
5. Καταγράφει & αποθηκεύει στο cloud : Ρεύμα(Α) / Τάση(V) / Hz / Kw / Kwh / PF / VArC / VArLh και €-EURO.


wibeee
Official Web Page εδώ.
Σε iPad, android, smartphones, PC, με πλήρη ανάλυση on-line ή σε γραφήματα €/V/A/KW/KWH/PF/HZ ηλεκτρικής ενέργειας.