Η Εταιρεία Αντικείμενο Συστήματα Αυτοματισμού Τα Εργα μας Επικοινωνία
Deos AG Circutor Wibeee Switchbee Qbus
MDT/knx KNX installations Ubie/knx Cherry/knx CJC Switches
iLight Greengate EAE busbars Woertz SplusS

Ενώ στο παρελθόν η ηλεκτρολογική εγκατάσταση περιοριζόταν μόνο στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, σήμερα ο έλεγχος & η μετάδοση πολύπλοκων δεδομένων και πληροφοριών αυξάνουν τις ανάγκες μιας κτιριακής εγκατάστασης.
Η τεχνική instabus EIB knx ανοίγει νέους δρόμους. Με το σύστημα όλα τα μέρη μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.
Επενδύοντας στην τεχνική instabus EIB επενδύουμε στην δημιουργία έξυπνων και λειτουργικών κτιρίων, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για κτίρια και κατοικίες που θα μπορούν να ανταποκρίνονται και να προσαρμόζονται γρήγορα και με επιτυχία σε κάθε μας απαίτηση.

Τί είναι η τεχνική instabus EIB
Είναι ένα δίκτυο μεταφοράς και επεξεργασίας δεδομένων (δίαυλος bus) μέσω του οποίου όλα τα σημεία ελέγχου (διακόπτες, οθόνες, αισθητήρες, tablet, iPad κλπ.) αλλά & καταναλώσεων (φώτα, ρολά, θέρμανση, ήχος, εικόνα) είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους επιτρέποντας την χωρίς περιορισμό επικοινωνία μεταξύ τους.
Το όλο σύστημα βασίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία και έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα να προωθήσει ή να λάβει πληροφορίες σε/απο οποιοδήποτε αισθητήρα ή καταναλωτή ή γενικότερα ηλεκτρικό σημείο.
Το instabus EIB knx με δυνατότητες χωρίς περιορισμούς, καλύπτει όλες τις ανάγκες όσο μικρές ή μεγάλες κι ας είναι. Ξεκινώντας απο τις μονοκατοικίες, τα ξενοδοχεία, τα σχολεία έως τα μεγάλα συγκροτήματα γραφείων. Απλό στην εγκατάσταση, εύκολο στην χρήση, και χωρίς προβλήματα στην συντήρηση EIB Knx.
Λεπτομέρειες εγκατάστασης instabus EIB

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας έχει μελετήσει και υλοποιήσει εγκαταστάσεις πολυτελών κατοικιών και κτιρίων βασισμένες στο σύστημα instabus EIB knx κάνοντας χρήση έξυπνων ηλεκτρολογικών υλικών που προγραμματίζονται για πολλαπλές λειτουργίες και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω δικτύου knx Bus.

Έπειτα απο την προβλεπόμενη εκπαίδευση και την αντίστοιχη εξέταση των στελεχών του τεχνικού τμήματος έχουμε αναγνωριστεί ως μέλη της EIBA ( knx Partners ) (European Installation Bus Association - EIBA - knx Partner) και μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στον προγραμματισμό και στις εφαρμογές του συστήματος EIB knx.


Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει δέσμευση υποστήριξης απο μέρους μας σε καμιά εταιρεία.
Κάνοντας χρήση του ανοικτού πρωτόκολλου knx, γίνεται επιλογή, με βάση την καλλίτερη ποιότητα και φυσικά την βέλτιστη τιμή.
Mdt technologies, Siemens, Abb, Gira, Hager, Schneider, Eelectron, Theben, Zennio, Altenburger, CD Innovation, Lithoss, CJC...

Ασχολούμαστε απο το 1996 με διατάξεις αυτοματισμών ενώ εγκαταστάσεις που έχει επιτυχώς πραγματοποιήσει η εταιρεία μας αρχίζουν απο ιδιωτικές κατοικίες μέχρι και κτίρια γραφείων όπως αυτό της ΤΟΥΟΤΑ περίπου 8.600μ2, τα κεντρικά γραφεία της SIEMENS κα

Μετά την ανάλυση των αναγκών του κτιρίου σας, αφήστε το επάνω μας.
Θα γίνει πραγματικότητα με την εγγύηση αξιοπιστίας & υποστήριξης έργου απο την εταιρεία μας.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς ...εκπλήξεις.
Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο μέλλον θα υπάρχει πάντα υποστήριξη και φυσικά ...άμεση απόκριση.


Touchpanel 7'' & web server